Ποιοι είμαστε

Η εταιρία ‘Λάμπρος Αθανασίου & Σία Ε.Ε.’ ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1972 από τον Δημήτριο Αθανασίου με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρομηχανολογικών έργων σε βιομηχανικούς, βιοτεχνικούς και εργοταξιακούς χώρους. Με το πέρασμα των ετών και την δημιουργία αξιόπιστης παρουσίας στον ελληνικό και ξένο χώρο, η εταιρεία αποφάσισε να επεκταθεί και σε άλλες δραστηριότητες στον βιομηχανικό και λατομικό πεδίο όπως στους ελαστικούς μεταφορικούς ιμάντες, ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και αναλώσιμα βιομηχανικών προϊόντων. 

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και με ένα στόλο κινητών συνεργείων και μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, όραμα μας είναι να καινοτομούμε και να επενδύουμε στο μέλλον

την αγορά με προϊόντα που απευθύνονται σε εταιρίες με βιομηχανικό εξοπλισμό και εξαρτήματα με χρήση σε διάφορους τομείς,
τις υπηρεσίες μας με την παροχή αξιόπιστων και αποτελεσματικών εργαλείων προκειμένου ο πελάτης μας να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των εργασιών μας.
προϊόντα και υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πού δραστηριοποιούμαστε

Με το πέρασμα των χρόνων η εταιρεία μας
εμπλούτισε την γκάμα των προϊόντων
της εισάγωντας  για πρώτη φορά , το 1999, από μεγάλους Ευρωπαϊκούς οίκους ελαστικούς μεταφορικούς ταινιόδρομους με λινά (EP)

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, οι ανταγωνιστικές τιμές, η γρήγορη εξυπηρέτηση από το καταρτισμένο προσωπικό και η πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, μας καθιστούν αξιόπιστο συνεργάτη κάθε πελάτη μας.

Επικοινωνια
Επικοινωνια

Η θέση μας στην Ελληνική αγορά

Με ένα διαρκώς εξελισσόμενο πελατολόγιο και με όραμα μας την δημιουργία αξιόπιστης και αποτελεσματικής λύσης για τους πελάτες μας, η εταιρία ‘Λάμπρος Αθανασίου & Σία Ε.Ε.’ στα 43 χρόνια λειτουργίας της έχει εξυπηρετήσει το σύνολο των κατασκευαστικών εταιριών και λατομικών εργοταξίων που λειτουργούν στον ελληνικό χώρο. Με γνώμονα την άμεση και διαρκώς ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρία μας έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας με τον Ιταλικό Οίκο Four Group Italy (Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη και Anti-Black Out συστήματα) και τον Γαλλικό Όμιλο Εταιριών Cobra Group ( Μεταφορικές Ταινίες και Αναλώσιμα).

Δείτε την Four Group
Δείτε την Cobra Group