Περιγραφή

Μικρά, φορητά ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη με προδιαγραφές για επαγγελματική χρήση. Ανοιχτού τύπου, αερόψυκτα, με συμπαγή σχεδιασμό, εύκολο στην χρήση με εξαιρετικό φινίρισμά βαφής.  Εκκίνηση μέσω ανάκρουσης.

sign_fast

Δείτε Αναλυτικά

Σειρά Fast

Σειρά Next

Περιγραφή

Βενζινοκίνητα (Gasoline) και Πετρελαιοκίνητα ( Diesel)  Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη για επαγγελματική χρήση. Είναι διαθέσιμα στις ακόλουθες εκδόσεις: με ανάκρουση, ηλεκτρικής εκκίνησης και με πίνακα αυτόματης εκκίνησης. Ανοιχτού τύπου, αερόψυκτα, με συμπαγή σχεδιασμό, εύκολο στην χρήση με εξαιρετικό φινίρισμά βαφής.

sign_next

Δειτε Αναλυτικα

Περιγραφή

Βενζινοκίνητα (Gasoline) και Πετρελαιοκίνητα ( Diesel)  Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη για επαγγελματική χρήση. Είναι διαθέσιμα στις ακόλουθες εκδόσεις: με χειροκίνητη και με πίνακα αυτόματης εκκίνησης. Ανοιχτού τύπου, αερόψυκτα, με συμπαγή σχεδιασμό, εύκολο στην χρήση με εξαιρετικό φινίρισμά βαφής. Ο στιβαρός δικύλινδρος κινητήρας και η υψηλή ποιότητα των εξαρτημάτων κάνουν την συγκεκριμένη σειρά γεννητριών ένα αξιόπιστο προϊόν για κάθε χρήση .

sign_air

Δειτε Αναλυτικα

Σειρά Air

Σειρά Urban

Περιγραφή

Βενζινοκίνητα (Gasoline) και Πετρελαιοκίνητα ( Diesel)  Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη για επαγγελματική χρήση. Είναι διαθέσιμα στις ακόλουθες εκδόσεις: με χειροκίνητη και με πίνακα αυτόματης εκκίνησης. Με ηχομονωτικό κουβούκλιο, αερόψυκτα, είναι κατάλληλα για οικιακή εφαρμογή με μεγάλες πόρτες, υψηλό επίπεδο ηχομόνωσης και ιδιαίτερα εύκολα στην συντήρηση τους.

sign_urban

Δειτε Αναλυτικα

Περιγραφή

Ανοιχτού τύπου, υγρόψυκτη, diesel ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος για οικιακή και βιομηχανική χρήση. Αξιόπιστη και ισχυρή , τοποθετημένη σε εύκολα μεταφερόμενη μεταλλική βάση για το χειρισμό και την ανύψωση με τα σημεία αγκύλωσης . Η γεννήτρια είναι εξοπλισμένη με έναν ηλεκτρονικό πίνακα αυτόματης μεταγωγής σε περίπτωση διακοπής ρεύματος (Automatic Main Failure System).

sign_space

Δειτε Αναλυτικά

Σειρά Space

Σειρά Argo

Περιγραφή

Πετρελαιοκίνητο ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος, υγρόψυκτη, με ηχομονωτικό κουβούκλιο για οικιακή και βιομηχανική χρήση. Ο υψηλός βαθμός μόνωσης του κουβουκλίου, οι μεγάλες θύρες και τα αποσπώμενα panels καθιστούν το ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος αυτού του τύπου μια αξιόπιστη επιλογή. Τοποθετημένη σε εύκολα μεταφερόμενη μεταλλική βάση για μεταφορά με ανυψωτικό μηχάνημα και εγκατάσταση στον χώρο τοποθέτησης. Η γεννήτρια είναι εξοπλισμένη με έναν ηλεκτρονικό πίνακα αυτόματης μεταγωγής σε περίπτωση διακοπής ρεύματος (Automatic Main Failure System).

sign_argo

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Περιγραφή

Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος ανοιχτού τύπου, υδρόψυκτο για οικιακή και βιομηχανική χρήση. Αξιόπιστοι και ισχυροί κινητήρες με χαμηλό το κόστος συντήρησης τους.  Τοποθετημένη σε εύκολα μεταφερόμενη μεταλλική βάση για μεταφορά με ανυψωτικό μηχάνημα και εγκατάσταση στον χώρο τοποθέτησης. Η γεννήτρια είναι εξοπλισμένη με έναν ηλεκτρονικό πίνακα αυτόματης μεταγωγής σε περίπτωση διακοπής ρεύματος (Automatic Main Failure System).

sign_cosmo

Δειτε Αναλυτικα

Σειρά Cosmo

Σειρά Mistral

Περιγραφή

Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος με ηχομονωτικό κουβούκλιο, υδρόψυκτο για οικιακή και βιομηχανική χρήση. Αξιόπιστοι και ισχυροί κινητήρες με χαμηλό το κόστος συντήρησης τους.  Τοποθετημένη σε εύκολα μεταφερόμενη μεταλλική βάση για μεταφορά με ανυψωτικό μηχάνημα και εγκατάσταση στον χώρο τοποθέτησης. Η γεννήτρια είναι εξοπλισμένη με έναν ηλεκτρονικό πίνακα αυτόματης μεταγωγής σε περίπτωση διακοπής ρεύματος (Automatic Main Failure System).

sign_mistral

Δειτε Αναλυτικα

Περιγραφή

Εξαιρετικά αθόρυβο σετ γεννητριών ντίζελ, αερόψυκτη που προβλέπεται για κινητές εφαρμογές . Η στιβαρή και έξυπνη σχεδίαση είναι η τέλεια λύση για τις βαριές εφαρμογές. Ενώ είναι ανθεκτικό σε οποιαδήποτε καιρική αλλαγή . Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρονικό διακόπτη πλήρως εξοπλισμένο για τον πλήρη έλεγχο της γεννήτριας.

sign_road

Δειτε Αναλυτικα

Σειρά Road